AJÁNLÓ: Gyakorlati képzésünk bemutatóin keresztül választ kapunk arra, hogy:

  • Milyen szolgáltatások elérhetőek a Cégkapun keresztül.
  • Milyen kötelező vagy választható ügytípusok intézhetőek a cégkapun keresztül.
  • Hogyan állítsuk be a cégkapus szolgáltatásokat a cégünk szervezeti struktúráinak megfelelően.
  • E-ügyintézés a NAV irányában.

Előadóink: KOVÁCS BEÁTA szolgáltatástámogató, NISZ Zrt., DR. TÓTH GÁBOR főosztályvezető-helyettes, NAV Központi Irányítása,
Adóügyi Főosztály

Képzés ára: 19 900 Ft + Áfa / fő

TOVÁBBI RÉSZLETEK, JELENTKEZÉS

AJÁNLÓ: A munkáltatónak extra kiadásai keletkezhetnek, ha a dolgozó a lakóhelyétől távol dolgozik, vagy a munkavégzés szokásos helyétől eltérő helyen végzi munkáját. Az utazással, szállással kapcsolatos költség megfelelő dokumentációval adómentesen elszámolható, míg dokumentáció hiányában számos kockázatot rejt magában. Csábító kilométerenként 15 Ft költségtérítést kapni, de vajon milyen esetekben fizethető adófizetés nélkül ez a dolgozónak. Jár vagy adható? Munkába jár vagy üzleti célból utazik, ha a lakásról indul üzleti partnerhez? Kiküldetés elrendelése, vagy külföldi út utólagos elszámolása? Számos további kérdés merül fel e témakörrel kapcsolatosan.
Márciusi szakmai konferenciánkból készült online képzésünkben tematikusan dolgozzuk fel az egyes fogalmakat, a kifizetések minősítését adójogi szempontból és azok adókövetkezményeit különös figyelemmel nem csak a belföldi, hanem a külföldi kiküldetések kapcsán felmerülő sajátosságokra is.
ELŐADÓ: HORVÁTHNÉ SZABÓ BEÁTA
igazgató, Deloitte Zrt.
Képzés díja: 16 900 Ft + Áfa / fő

TOVÁBBI RÉSZLETEK, JELENTKEZÉS

AJÁNLÓ: 2018. január 1. napján négy új törvény lép hatályba: a közigazgatási perrendtartásról (Kp.), az általános közigazgatási rendtartásról (Ákr.), az adóigazgatási rendtartásról (Air.) és az adózás rendjéről szóló, újraírt törvény (Art.). Bemutatjuk az új jogintézményeket és a várható nehézségeket, segítséget nyújtunk a védekezés stratégiájának kidolgozásához. Kiemelendő, hogy az adózóknak már az ellenőrzés kezdetekor teljes fegyverzetben kell állniuk, mert az eljárás első szakaszában elkövetett hibák végzetesek lehetnek.
A képzés elvégzése egyszerre ad kreditpontokat:

- ASZ, AT, OASZ: ? kreditpont,
- Könyvvizsgálóknak: 1 kreditpont.
Képzés díja: 19 900 Ft + Áfa / fő

TOVÁBBI RÉSZLETEK, JELENTKEZÉS

AJÁNLÓ: Cégének van honlapja? Online marketinggel, hírlevél küldéssel népszerűsíti termékeit, szolgáltatásait? Az új európai adatvédelmi rendeletet 2018. május 25-től kötelezően alkalmazni kell egész Európában. A rendkívül szigorú szabályozás közvetlenül érvényes minden olyan szervezetre, amely személyes adatot kezel.  A hazai vállalkozások új feladatok előtt állnak, nézze meg képzésünkre, és készüljön fel időben a változásokra!
Előadók: Dr. Szabó Endre Győző NAIH elnökhelyettes, Dr. Fazekas Balázs ügyvéd, adatvédelmi szakértő
Képzés díja: 16 900 Ft + Áfa / fő

TOVÁBBI RÉSZLETEK, JELENTKEZÉS