AJÁNLÓ: Az Áfa tv. egyik legfontosabb várható változása az alanyi adómentesség értékhatárának jelentős emelése. Ennek következtében 2019-től várhatóan olyan vállalkozások is áttérnek az alanyi adómentességre, akik 2018-ban még az áfa-körbe tartoznak. Azonban az alanyi adómentesség választása nemcsak adóelőnyöket eredményez, hanem hátrányokkal is járhat. Ebből fakadóan a katás vállalkozás számára lényeges, hogy helyesen állapítsa meg bevételének összegét, továbbá tisztában legyen azzal is, hogy az alanyi adómentesség értékhatáránál mely ügyletek ellenértékét kell figyelembe vennie. Az előadás kitér az Áfa tv. egyéb 2019-től életbe lépő változásaira is, valamint a kisadózás szabályainak módosulására.
Előadóink:
Bonácz Zsolt adótanácsadó, adószakértő
Képzés határideje:
2019. december 31.
A képzés elvégzése egyszerre ad kreditpontokat:
-
Reg. mérlegképes könyvelőknek: ? kreditpont,
- ASZ, AT, OASZ: ? kreditpont,
- Könyvvizsgálóknak: ? kreditpont.
Képzés díja: 16 900 Ft + Áfa / fő

TOVÁBBI RÉSZLETEK, JELENTKEZÉS

AJÁNLÓ: Gyakorlati képzésünk bemutatóin keresztül választ kapunk arra, hogy:

  • Milyen szolgáltatások elérhetőek a Cégkapun keresztül.
  • Milyen kötelező vagy választható ügytípusok intézhetőek a cégkapun keresztül.
  • Hogyan állítsuk be a cégkapus szolgáltatásokat a cégünk szervezeti struktúráinak megfelelően.
  • E-ügyintézés a NAV irányában.

Előadóink: ARDÓ PÉTER ügyvezető igazgató, Arconsult Kft., DR. TÓTH GÁBOR főosztályvezető-helyettes, NAV Központi Irányítása,
Adóügyi Főosztály

Képzés ára: 19 900 Ft + Áfa / fő

TOVÁBBI RÉSZLETEK, JELENTKEZÉS

AJÁNLÓ: A 2018 decemberében megrendezett követeléskezelési konferencia anyagaiból készült online képzésünkön a teljesség igényével törekszünk a követeléskezelés során felhasználható jogi eszközök és az ehhez kapcsolódó számviteli elszámolások bemutatására. Megoldásokat kínálunk a vevőtartozások miatt keletkező adózási veszteségek csökkentésére. Konkrét példákon keresztül szemléltetjük, hogyan lehet az adózási és számviteli szabályokat a nem fizető vevő ellen fordítani, valamint ismertetjük azokat a jogi „kényszerítő” eszközöket, amelyekkel rábírhatjuk adósainkat a fizetésre.
ELŐADÓINK: 
Vadász Iván okleveles adószakértő, az Adótanácsadók Egyesületének alelnöke, Dr. Pallós Veronika ügyvéd, adótanácsadó.
Képzés díja: 19 900 Ft + Áfa / fő

TOVÁBBI RÉSZLETEK, JELENTKEZÉS

AJÁNLÓ: 2018. január 1. napján négy új törvény lép hatályba: a közigazgatási perrendtartásról (Kp.), az általános közigazgatási rendtartásról (Ákr.), az adóigazgatási rendtartásról (Air.) és az adózás rendjéről szóló, újraírt törvény (Art.). Bemutatjuk az új jogintézményeket és a várható nehézségeket, segítséget nyújtunk a védekezés stratégiájának kidolgozásához. Kiemelendő, hogy az adózóknak már az ellenőrzés kezdetekor teljes fegyverzetben kell állniuk, mert az eljárás első szakaszában elkövetett hibák végzetesek lehetnek.
A képzés elvégzése egyszerre ad kreditpontokat:

- ASZ, AT, OASZ: ? kreditpont,
- Könyvvizsgálóknak: 1 kreditpont.
Képzés díja: 19 900 Ft + Áfa / fő

TOVÁBBI RÉSZLETEK, JELENTKEZÉS