Képzés határideje: 2019. december 23.
Képzés díja: 19 900 Ft + Áfa.
ELŐADÓK: Dr. Nagy-Fribiczer Gabriella
közbeszerzési és európai jogi szakjogász, Dr. Tátrai Tünde egyetemi docens, közbeszerzési szakértő, Budapesti Corvinus Egyetem.
AJÁNLÓ
: 2018. november végén kerültek kihirdetésre a Közbeszerzési törvény legfrissebb módosításai, amelyek az EKR alkalmazásával kapcsolatos változtatások átvezetése mellett a Kbt. egyéb előírásaiban is fontos változásokat hoznak. A módosítások egy része már november 29-e óta alkalmazandó, ám többségük 2019. január, illetve április 1-jétől lép majd hatályba. Februári konferenciánkból készült online képzésünk egyik fő célja a módosítások és azok hátterének, következményeinek ismertetése.
A képzés emellett az aktuális joggyakorlat bemutatására is fókuszál. A Közbeszerzési Döntőbizottság gyakorlatának, jellemző irányainak bemutatása segít abban, hogy a közbeszerzési piac érintettjei követni tudják a jogértelmezés változását. Az Európai Unió Bíróságának kiemelten fontos ügyei pedig abban segítenek, hogy minden vonatkozó esetben hivatkozva az érintett esetekre határozottabban tudjunk kiállni szakmai véleményünk mellett, legyen szó ajánlatkérői vagy ajánlattevői oldalról. Az EKR alkalmazásával kapcsolatos friss jogesetek is terítékre kerülnek.

TOVÁBBI RÉSZLETEK, JELENTKEZÉS