AJÁNLÓ: Hiánypótló képzésünkön csokorba gyűjtöttük mindazt az információt, amely elengedhetetlen egy gazdasági, pénzügyi szakembernek ahhoz, hogy magabiztosan átlássa saját felelősségét és (rész)feladatait a cég vámfolyamatiban és támogassa a kötelezettségek hiánytalan és hibátlan teljesítését.
Online tréningünket olyan gazdasági és pénzügyi szakembereknek alakítottuk ki, akik mindennapi munkáját érinti a vámterület, találkoznak ilyen jellegű kérdésekkel, de nem az ő feladatuk a vámmal kapcsolatos ügyintézés. Éppen ezért a képzésnek nem célja a vámügyintézést végző kollégák összes tudásanyagának átadása, sokkal inkább egy átfogó kép kialakítása, amely segít eligazodni a napi munkájuk során. Ennek érdekében a nagyobb rálátást segítő alapismeretek mellett, kiemelt hangsúlyt helyezünk a vámszakterülethez kötődő pénzügyi, adózási összefüggésekre, külön figyelemmel az adóellenőrzés és a vám összefüggéseire. Mivel a vámeljárásokhoz szorosan kötődnek az import és export irányú áfakötelezettségek, így ezek ismertetésére is részletesen kitérünk.
A képzés során kiemelten figyelünk arra, hogy minél több gyakorlati példával szemléltessük az elméleti anyagot és hogy a résztvevők saját kérdéseikre is választ kapjanak. Mivel a gazdasági területen dolgozó kollégák napi szinten nem végeznek vámügyintézési feladat, igyekszünk a vámcsoport napi munkájába is rövid betekintést adni, így segítve a csoportok közötti együttműködést.
ELŐADÓINKTüske Zsuzsanna vámszakértő, ügyvezető, J+J Center Kft., Gombás Otília vámszakértő, J+J Center Kft.
Képzés határideje: 2021. december 27.
Képzés díja: 22 900 Ft + 27% Áfa / fő

TOVÁBBI RÉSZLETEK, JELENTKEZÉS