AJÁNLÓ: Az Európai Unió esetjogának ismerete a közbeszerzési eljárások lefolytatásában, a jogérvényesítés, a szakmai vélemények készítése során ma már elengedhetetlen a közbeszerzési szakértők számára. A képzés a szakirodalmi háttér bemutatásán, az irányelvi szabályváltozások ismertetésén, az EUB esetek kapcsán ismertetésre kerülő jogszabály-értelmezési kérdéseken keresztül gyakorlatorientáltan közelíti meg a felmerülő problémákat, továbbá képzésünk más uniós tagállamok gyakorlatának ismertetése mellett hazai audittapasztalatokra is kitér.
Képzésünk közbeszerzési referenseknek, menedzsereknek, közbeszerzési szakjogászoknak, jogászoknak, gazdasági szakemberek ajánljuk, továbbá olyan állami közbeszerzési szaktanácsadóknak (áksz), akik kreditpontokat gyűjtenek képzési időszakukra!
Előadóink: Dr. Tátrai Tünde
egyetemi tanár, Budapesti Corvinus Egyetem, az Európai Bizottság szakértője, Dr. Gyulai-Schmidt Andrea egyetemi docens, PPKE-JÁK, Dr. Várhomoki-Molnár Márta főosztályvezető, Miniszterelnökség, Közbeszerzési Szabályozási Főosztály.
Képzés határideje: minden hónap első keddjétől csütörtökig turnusokban.
A képzés elvégzéséért járó kreditpontok: 3 kredit (ÁKSZ)
Képzés díja: 29 000 Ft (ÁFA-mentes)

TOVÁBBI RÉSZLETEK, JELENTKEZÉS