Portálhírek

Online kreditpontos ügyvéd továbbképzést indítottunk!

 
Kép
Online kreditpontos ügyvéd továbbképzést indítottunk!
Írta: Szigetvári Árpád - 2020. March 30., Monday, 06:53
 

Szerezze meg számítógépéről kreditpontjait OTTHONRÓL vagy IRODÁJÁBÓL, SAJÁT IDŐBEOSZTÁSBAN!
Kreditpontos online képzéseinkben jogi konferenciáink videófilmjeit kell végignézni, majd válaszolni filmenként feltett 10 kérdésre. Ha 6 kérdésre jól válaszolt, továbbléphet a következő modul következő filmre.
Összesen 4 modult (4 filmet és 4 tesztet) kell teljesíteni, a képzés végén aktiválni a bizonyítvány modult. Igazolásait online megőrizzük személyes fiókjában, belépve tudja letölteni és kinyomtatni! Mindezt 2020. december 27-ig, modulonként saját időbeosztásban!

JELENTKEZZEN ITT >>

Az ügyvédi tevékenységről szóló 2017. évi LXXVIII. törvény értelmében az ügyvédi tevékenység gyakorlója szakmai tudását önképzés és kötelező továbbképzés útján kötelessége fejleszteni.
A továbbképzésre kötelezettek köre: Az ügyvédi törvény értelmében a továbbképzési kötelezettség az ügyvédeket, alkalmazott ügyvédeket, kamarai jogtanácsosokat, az ügyvédi tevékenységet Magyarországon állandó jelleggel folytató európai közösségi jogászokat és alkalmazott európai közösségi jogászokat terheli.
A továbbképzési időszak: A képzési kötelezettség 5 éves továbbképzési időszakban teljesíthető, az első továbbképzési időszak 2020. január 1-jével indul. Akit ez után vesznek kamarai nyilvántartásba, annak egyénileg, a nyilvántartásba vételtől számítódik az 5 éves időszak.
A továbbképzési kötelezettség teljesítéséhez szükséges kreditpontok: A továbbképzésre kötelezetteknek a továbbképzési kötelezettségét a továbbképzési időszak 5 éve alatt kell teljesíteni, összegyűjteni összesen 80 kreditpontot, évente kötelezően 16 kreditpontot kell szerezni. A továbbképzési időszak utolsó évében legfeljebb 32 kreditpont szerezhető.
A továbbképzési szabályzat kedvezményt biztosít azok számára, akik az adott továbbképzési időszak során betöltik a 75. életévüket. Nekik összesen 40 kreditpontot kell szerezniük a képzési kötelezettség teljesítéséhez.
Képzési események: A továbbképzési kötelezettség képzési események (tanfolyamokat, konferenciákat, tréningeket) útján teljesíthető. A képzési eseményeket a MÜK Oktatási és Akkreditációs Bizottsága (OAB) által akkreditált képzési helyek szervezik. A képzési hely a képzési esemény teljesítéséről kreditpont igazolást állít ki a résztvevők részére.

A System Media Kft. a Magyar Ügyvédi Kamara Oktatási Bizottságánál akkreditált képzési hely.
Akkreditációs száma: AK001001/2020